ASIAKAS + 20 & VAUVA 6KK, VYÖHYKETERAPIA

“Päädyimme vyöhyketerapiaan, kun meidän muutaman viikon ikäiselle vauvalle ilmaantui erilaisia ongelmia, eikä näille ongelmille tuntunut löytyvän syytä. Vauvamme ei nukkunut päivisin ja öisinkin vai lyhyitä pätkiä. Hän oli todella jäykkä sekä rauhaton, kädet ja jalat tuntuivat käyvän koko ajan. Hän myös itki, pahimmillaan aamusta iltaan asti.  Näiden lisäksi ongelmia oli myös syömisessä ja vatsan toiminnassa. Päädyimme Idan vastaanotolle sattuman kautta ja jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen vauvassamme tapahtui valtava muutos. Nyt useita käyntikertoja myöhemmin vauvamme voi paljon paremmin ja näin ollen koko perheellä on parempi olla. Ida on ammattitaitoinen ja mukava tyyppi. Suosittelen häntä suurella sydämellä. Ida on osoittautunut meidän perheen pelastavaksi enkeliksi!”

ASIAKAS + 20, VYÖHYKETERAPIA

“Kävin 5 kertaa Idan hoidossa. Alunperin kovien hartia/niskavaivojeni vuoksi, mutta tiesin jo etukäteen, että hoito tulee varmasti olemaan paljon monipuolisempaa koko keholle. Ja juuri sitä se olikin ja vielä enemmän, koska se ei jäänyt vain kehon hyvinvointiin vaan myös mielen. Idan painellessa jalkapohjiani ja siinä jutellessa tuntui hoito todella terapeuttiselta ja meditatiiviselta, kivuista huolimatta. Huomasin kuinka eri kohdat alkoivat pehmetä pikkuhiljaa hoidon edetessä ja se tuntui merkittävältä. Esimerkiksi ensimmäisen hoidon aikana sydänalueeni kohdalla meinasin pompahtaa pystyyn penkiltä ja seuraavilla kerroilla helpotti ja viidennellä kerralla painelu tuntui jo todella miellyttävältä. Jokainen hoitokerta oli niin yksilöllinen ja keho reagoi siihen myös eri tavalla. Oli kertoja joiden jälkeen piti mennä suoraan sänkyyn lepäilemään ja kertoja jolloin pystyi tekemään asioita ihan normaalisti, mutta hieman keskittyneemmin. Myös kehon ja mielen yhteistyö ja kommunikointi tuntui koko ajan sujuvammalta. Ennen kaikkea se kuinka paljon opin itsestäni, kehostani ja anatomiasta oli kerrassaan mahtavaa! Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen Idalle kaikesta hänen työstään. Voin vain suositella Idan vyöhyketerapiaa kaikille, jotka kestävät hieman kipua, haluavat oppia ymmärtämään kehoaan paremmin ja ymmärtävät, että kärsivällisyydellä ja omalla huolenpidolla hyvinvoinnistaan on paljon pidempiaikaiset vaikutukset kuin nopeilla ja helpoilla ratkaisuilla.”

ASIAKAS + 40, VYÖHYKETERAPIA

“Minulla oli vuosia ollut tunne että kehoni kävi jatkuvasti ‘ylikierroksilla’ tai oli jatkuvasti ‘fight or flight’ – tilassa. Pahin oire tästä oli että minulle tuli hyvin helposti liian kuuma ja aloin hikoilemaan. Mikään rentoutuskeino ei auttanut eikä veri- tai muissa kokeissa vuosien mittaan löydetty mitään sairauteen viittaavaa. Hakeuduin vyöhyketerapiaan sen jälkeen kun löysin netistä keskustelun jossa sitä suositeltiin koettuun kuumuuteen. Tunsin parannuksen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja hoidon edetessä liika kuumuuteni väheni. Tämä fyysisenä kokemuksena alkanut parannus myös vähensi stressiä siitä että tuleeko minulle liian kuuma ollessani ihmisten parissa. Kävin vyöhyketerapiassa viisi kertaa. Neljännen kerran jälkeen kuumuus oli pysynyt poissa 96%. Vaikka minulle hoidot olivat aika kivuliaat olivat ne tehokkaat parantamaan ongelmani ja elämänlaatuni on parantunut huomattavasti.”

ASIAKAS + 20, VYÖHYKETERAPIA

“Sain apua vyöhyketerapiasta virtsatietulehdusten ja allergioiden hoidossa. Olin ollut vuosia sairastelukierteessä ja olo oli usein toivoton jatkuvasti uusiutuvien oireiden takia. Ida teki minulle kattavan hoitosuunnitelman ja säännöllisillä hoidoilla ja sopivammalla ruokavaliolla krooninen vaiva saatiin lopulta korjattua. Myöhemmin ajattelin, miten tärkeää oli myös se, että itse terapeutilla oli toiveikas suhtautuminen siihen, että kehon tilaa on mahdollista korjata – se palautti myös omaa uskoani paranemiseen. Voin suositella Idaa terapeuttina sydämellisesti. Hän on luotettava ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista laajan tietotaidon osaava ammattilainen.”

ASIAKAS + 20, VYÖHYKETERAPIA

”Minulla on ollut keväästä lähtien oireita mm. käsien nivelissä. Nivelet ovat olleet kivuliaat, turvonneet ja jäykät. Olen käynyt oireiden takia viidellä eri lääkärillä, jotka ovat kaikki määränneet eri jatkotoimenpiteitä ja epäilleet eri asioita oireiden aiheuttajiksi. Lääkärien ehdottamat jatkotoimenpiteet eivät ole poistaneet kipuja tai auttaneet turvotukseen. Kun eräs tuttava kertoi saaneensa apua vyöhyketerapiasta, päätin kokeilla sitä. Jo ensimmäisen kerran jälkeisenä aamuna, kaikki nivelkivut olivat poissa. Olen käynyt vyöhyketerapiassa nyt kolme kertaa, ja uskon turvotuksenkin häviävän vielä kokonaan. Se on jo laskenut paljon. Myös kovat kuukautiskivut hävisivät aloitettuani vyöhyketerapian. Minua ihmetytti suuresti, että Ida osasi tunnistaa joitakin oireita jalanpohjan kautta, vaikka en ollut muistanut niistä hänelle mainita. Hän on osannut antaa paljon neuvoja myös ravintoon liittyvissä asioissa. Ida on, paitsi ammattitaitoinen, myös tosi ystävällinen ja helposti lähestyttävä.”

ASIAKAS + 30, VYÖHYKETERAPIA

”Hakeuduin Idan vyöhyketerapiaan alunperin herpeksen takia, joka oli erittäin kiusallinen vaiva ja jatkuvasti aktiivisena. En ollut saanut vaivaan muualta apua, esimerkiksi estolääkitys ei toiminut laisinkaan. Muutaman vyöhyketerapiahoidon ja Idan suositteleman ruokavalion jälkeen herpes ei enää ollut kokoajan aktiivisena, eikä lopulta palannut ollenkaan. Olen saanut Idan avulla myös muihin kehon häiriötiloihin apua, muun muassa rintalastan alueen jännitystiloihin, joiden vuoksi sain yöllisiä hengenahdistuksia. Ida on todella pätevä hoitaja ja pidän siitä, että hän suhtautuu hoidettavaan psykofyysisena kokonaisuutena. Hänellä on lämmin ja läsnäoleva tapa kohdata asiakkaansa. Idalta olen myös saanut ruokavalioon liittyviä vinkkejä, joiden avulla olen voinut paljon paremmin! Voin suositella Idaa lämpimästi.”