ASIAKAS + 40, RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

”Ujolle ja hiukan sisäänpäin vetäytyneelle jo pelkästään yhteydenottaminen voi toisinaan tuntua vaikealta, mutta jo ensimmäisen viestin jälkeen Susanna sai minut tuntemaan itseni tervetulleeksi. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on osoittautunut erinomaiseksi terapiamuodoksi itselleni käsitellä arkuutta arkipäivän tilanteissa ja omaa huonoa itsetuntoa. Susannalla on hyvä kyky esittää kysymyksiä, jotka saavat ajattelemaan ja käsittelemään omia tunteita ja pelkoja sekä kyky nähdä mitkä ajatusmallit eivät ole hyödyllisiä.”

 

ASIAKAS + 30, RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Hakeuduin Susannan vastaanotolle kun läheiseni kuoli. Tuntui todella helpottavalta saada purkaa sydäntään henkilölle, joka oli aidosti läsnä ja näytti ymmärtävän mitä käyn läpi. Susanna osasi esittää oikeita kysymyksiä joiden avulla sain asiaa käsiteltyä ja tunsin pian oloni paremmaksi. Yhdellä terapiakerralla oli valtava merkitys omalle hyvinvoinnilleni, vaikka tulen tekemään surutyötä vielä pitkään. Läheiseni kuolema on laukaissut kokonaisvaltaisen muutosten sarjan elämässäni ja Susanna on auttanut minua tämän kriisin keskellä. Olen käynyt hänellä nyt kaksi kertaa ja olo on ollut huojentunut molempien kertojen jälkeen. Olen kokenut nämä keskustelut todella tärkeiksi oman mielenterveyteni kannalta. Kuormittavassa arjessa olen saanut käyttööni uutta voimaa näiden keskustelujen ansiosta. Susannalla on kyky tuoda esiin vahvuuteni tässä haasteellisessa elämänvaiheessa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on tuntunut todella tehokkaalta, ihanaa kun keskitytään voimavaroihin eikä mässäillä ongelmilla. On hienoa saada uutta näkökulmaa silloin kun omat ajatukset kiertävät kehää. Voin suositella lämpimästi Susannaa terapeuttina.

 

ASIAKAS + 20, RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Olin ajautunut parisuhteessani vaikeaan kriisiin ja tunsin, ettei minulla ollut kerta kaikkiaan keinoja käsitellä asiaa kumppanini kanssa. Ystäväni suosituksesta menin tapaamaan Susannaa. Se oli loistava ratkaisu, sillä hänen avullaan löysin rakentavia tapoja keskustella puolisoni kanssa niistä vaikeista tunteistani, joita en ennen ollut edes osannut kunnolla artikuloida sanoiksi. Nyt suhteemme voi hyvin. Olemme löytäneet avoimen keskusteluyhteyden välillemme ja meillä on yhteisiä tavoitteita. En tiedä olisimmeko tässä nyt, ellei Susanna olisi auttanut minua selkiyttämään ajatuksiani ja tunteitani. Tuntuu, että osaan nyt olla paras mahdollinen minä.